Resultaten voor cursus Nederlands

cursus Nederlands
Cursus Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken NHA.
De cursus Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken is een goede keuze voor iedereen die schriftelijke en verbale taalkennis en taalvaardigheid wil opfrissen. Werkenden en werkzoekenden, ambtenaren en ondernemers, jong en oud. Een speciale vooropleiding is voor de cursus niet nodig.
cursus r
Cursus Nederlands Zuid-Afrikahuis.
Afrikaanstaligen hebben bij het leren van Nederlands een grote voorsprong op andere tweedetaalleerders. Daarom valt deze groep bij reguliere NT2-cursussen vaak tussen wal en schip. In de cursus Nederlands voor Afrikaanstaligen wordt deze voorkennis juist actief aangewend bij het leren van Nederlands.
klantgericht communiceren
Taalcursussen Nederlands Online Nederlands leren als thuisstudie NHA.
Verbeter je uitdrukkingsvaardigheid en volg een cursus zakelijke correspondentie in het Nederlands. Is Nederlands niet je moederstaal en je wil je taalvaardigheid vergroten? Volg de cursus Nederlands voor anderstaligen: een NT2-cursus die je in je eigen tempo volgt. Kies voor een cursus Nederlands van de NHA.
seo cursus
Cursus Nederlands foutloos schrijven.
Of twijfel je over het gebruik van hoofdletters? Dan is deze online cursus Nederlands iets voor jou. Deze cursus sluit je af met een toets. Slaag je voor deze toets, dan ontvang je een certificaat. Onze cursussen hebben het CEDEO-keurmerk.
excel cursus voor beginners
Nederlands Taalcursussen Rijksuniversiteit Groningen.
Netwerken en partners. Doorzoek deze site. Talencentrum Taalcursussen Nederlands. Vertalen en corrigeren. Nederlands voor RUG-studenten en personeel. Nederlands voor Duitstaligen. Spreken en schrijven. Opleiding tot docent NT2. Training op maat. Vertalen en corrigeren. Nederlands voor RUG-studenten en personeel. Nederlands voor Duitstaligen.
code 95 cursus
Taalcursussen Nederlands in Amsterdam TopTaal TopTaal, instituut voor de Nederlandse Taal.
In een vaste lesgroep volg je op je eigen taalniveau en tempo de cursus en examentraining. Je kunt ook Nederlands leren met het Staatsexamen NT2. Hiermee laat je zien dat je de Nederlandse taal voldoende beheerst om in Nederland te kunnen werken of studeren.
cursus zakelijk duits amsterdam
Opleiding Nederlandse taal voor niet Nederlands sprekenden NT2, Geïntegreerd traject naar A2 Cursus Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Deze cursus is vooral nuttig voor beginners. U kent bijvoorbeeld een aantal Nederlandse woorden als u een tekst leest. En als iemand langzaam tegen u praat, begrijpt u een deel van wat hij zegt. Wilt u met deze cursus Nederlands leren?
zelfstudie
Cursus Nederlands in Enschede Taalswitch Twente.
Cursus Nederlands beginners 2. Cursus Nederlands halfgevorderden 1. Deze taalcursus Nederlands is bedoeld voor mensen die al een aardige woordenschat hebben in het Nederlands en die zich redelijk kunnen redden in alledaagse situaties. Na afloop van deze cursus kunt u steeds makkelijker communiceren.
massage cursus
TaalNetwerk Cursus Nederlands.
Nederlands niveau 1. Tijdens de cursus oefent u veel met de uitspraak van het Nederlands; u leert o.a. het Nederlandse alfabet en de getallen. U kunt uzelf voorstellen, vragen hoe het met iemand gaat, vertellen waar u vandaan komt en welk werk u doet.
cursus nederlands rotterdam

Contacteer ons