Meer resultaten voor cursus engels leiden

cursus engels leiden
Engelse cursussen en opleidingen, op elk niveau LOI.
De LOI-cursussen Engels zijn zeer praktijkgericht, ontwikkeld in samenwerking met native speakers en leiden vaak op voor internationaal erkende taaldiplomas. Je leert Engels met unieke online studietools, zoals een talen-app bij de cursus voor beginners, oefeningen online inspreken en gesproken feedback van de docent, interactieve animatiefilms en online hoorcolleges.
engels cursus den haag
Engels Universiteit Leiden.
Met de toename van de internationalisering in organisaties en bedrijven is het voor veel medewerkers op PO afdelingen de vraag hoe zij het niveau van hun Engels op hun specifieke werkgebied kunnen verhogen. In deze cursus wordt gewerkt aan het verwerven en activeren van vocabulaire op PO gebied en het versterken van de grammaticale basis.
cursus duits amsterdam
Zomercursussen Spaans, Engels en Nederlands bij BplusC leiden.
Er is veel aandacht voor interactie en communicatie. Je hoeft voor deze cursus geen kennis te hebben van de Nederlandse taal. Wel moet je de grammaticabeginselen van je moedertaal en het Engels enigszins beheersen. Wil je liever na de zomervakantie starten met een taalcursus? Of wordt jouw taal naar keuze nu niet aangeboden? Bezoek dan de Taal-informatiedagen op 10 en 12 september. Ontmoet de docenten, bekijk het lesmateriaal en test je taalniveau. Donderdag 10 september 19.00-21.00 uur Nederlands, Engels, Spaans, Frans en Italiaans. Zaterdag 12 september 10.30-12.30 uur alle talen. Bibliotheeklocatie Nieuwstraat centrale bibliotheek, Nieuwstraat 4, Leiden.
vaatwasser
Privéles, bijles of cursus Engels in Leiden 30 leraren Superprof.
Laat een privé engels leraar je helpen met huiswerkbegeleiding, vragen of engels examentraining in Leiden. Vind een leraar voor jouw bijles of online cursus engels in Leiden. Kies zelf de leraar die je zal helpen engels te leren. Superprof kan je helpen de beste engels leraren te vinden in en rondom Leiden.
regenton
53 cursussen Engels in Leiden vergelijken? Ontvang gratis brochures!
Extra informatie: Er wordt geen btw in rekening gebracht. group Maximaal 10 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 10 2 dagen HBO Opleiderscore: star 87, Taalcentrum-VU heeft een gemiddelde beoordeling van 87, uit 48 ervaringen. Zakelijk Engels: Engelse uitspraak. place Leiden en 40 andere regio's.'
Taalcursussen op elk niveau LOI.
Wie een taal wil leren, behaalt met een beginnerscursus al een hoog niveau. De taalcursussen zijn zeer praktijkgericht, ontwikkeld in samenwerking met native speakers en leiden onder meer op voor internationaal erkende taaldiplomas. Keuze uit 40 talen, van Arabisch tot Zweeds. Beginners, gevorderden of meergevorderden niveau. Ook specialistische zakelijke taalcursussen. Met internationaal erkende diplomering. Kies je taal. Duits voor beginners. Duits voor beginners en gevorderden. Duits voor gevorderden. Duits voor gevorderden en meergevorderden. Duits voor meergevorderden. Effectief communiceren met Duitstaligen. Effectief communiceren met Engelstaligen. Effectief communiceren met Franstaligen. Effectief communiceren met Spaanstaligen. Engels voor beginners.
Spoedcursus Engels Intensieve taaltraining voor elke branche.
Bel naar het hoofdkantoor in Leiden: 071 532 3356. Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op! Namens welke organisatie doet u deze aanvraag? Namens Geen enkele, aanvraag is particulier. Taaltraining andere talen. Cursus zakelijk Engels.
Cursus Engels Leiden De TAALbrigade.
Cursus Business English individueel. Home / Cursus Engels Leiden. Cursus Engels Leiden. Cursus Engels in Leiden. Je spreekt goed Engels, maar hebt er op je werk nooit veel mee te maken gehad en merkt in je nieuwe baan dat je een volgende stap moet zetten.

Contacteer ons