Resultaten voor cursus frans roermond

cursus frans roermond
Literatuurcursus Alliance Française Roermond. Literatuurcursus Alliance Française Roermond.
Home Cursussen Literatuurcursus. Leest u graag een Frans boek? En wisselt u er graag over van gedachten met anderen? Dan is onze literatuurcursus Plaisir de lire wellicht iets voor u. Afhankelijk van aantal geïnteresseerden vindt ook deze cursus doorgang. Bij voldoende aanmeldingen zijn er 2 varianten mogelijk, 3 of 5 bijeenkomsten, waarin steeds een meestal hedendaagse roman centraal staat. De cursisten lezen thuis het boek. Te lezen boeken in overleg met de docente. Ma 13.00 15.00 uur, data in overleg met de cususleiding. P laisir de Lire 5000, 3x of 8000, 5x excl. de cursisten voor Plaisir de Lire zijn voor de duur van het cursusseizoen automatisch lid van de A.F. en betalen dus géén contributie. Cursisten die zich niet inschrijven voor een vervolgcursus kunnen lid worden om het contact met de Franse taal en cultuur te onderhouden. Verdere info bij mevrouw Margot van Hoef T 06 22 28 77 28. Zoeken naar: Ga. De brochure van 2018 2019 is uit. U kunt de brochure hier downloaden. Franse Ambassade in Den Haag. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van ons nieuws en de Franse cultuur. Informatie / inschrijving.: van Hoef cursusleider. 6045 BT Roermond.
cursus javascript
roermond taalcursus spaans, frans, chinees, engels, duits st Luinselius college.
roermond St Luinselius college roermond taalcursus in roermond. ST LUINSELIUS COLLEGE. Cursus buitenlandse taal in roermond. Voor mensen die zichzelf willen blijven ontwikkelen! Een taal leren. Vindt u het belangrijk dat u op uw vakantieadres / buitenlandse zakenrelatie uzelf verstaanbaar kunt maken?
cursus zakelijk duits amsterdam
Alliance Française Roermond Roermond. Alliance Française Roermond Roermond.
Dan bent u bij de Alliance Française Roermond aan het juiste adres. Direct beginnen met een cursus Frans? De lessen starten op maandag 24 / dinsdag 25 september. Als u zich nog niet had aangemeld, informeert u dan gerust bij onze cursusleidster, mevrouw M.
survival
Franse Les Limburg.
Cursussen Frans in Limburg voor bedrijven en particulieren. Cursus Frans bedrijven. Cursus Frans particulieren. CURSUS FRANS IN MAASTRICHT, HEERLEN OF SITTARD? Export ondersteuning Frankrijk, zakendoen frankrijk, hulp bij export naar Frankrijk, Business development Frankrijk, marktontwikkeling Frankrijk. EEN CURSUS FRANS VOOR ELK NIVEAU.
preventie assistente opleiding
Frans vuml.
P laats: Roermond BC Broekhin, Bob Boumanstraat 30. Tijd donderdag 18.45 20.15 uur. Prijs: 12150, 11 lessen, exclusief lesmateriaal. Start: 04 oktober 2018. Vakantiecursus Frans 1b. In deze cursus maakt u op een eenvoudige wijze kennis met de Franse taal.
Vergelijk 11 Frans opleidingen, trainingen en cursussen in Roermond Springest.
In-company groepstraining Zakelijk Frans. place Roermond en 40 andere regio's.' Cursus zakelijk Frans De cursus Zakelijk Frans is er in veel verschillende varianten, aangepast aan uw wensen, leerdoelen, beschikbare tijd. In-company / Maatwerk 37335, check. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig.
Cursus Frans Taleninstituut Regina Coeli.
Tijdens een terugkomdag frist u uw kennis op en kunt u de taaltrainer vragen stellen. Verdiep u van vrijdagavond tot en met zondagmiddag in de Franse taal. Natuurlijk ook op basis van een persoonlijk programma. We kunnen een cursus Frans ook incompany voor u verzorgen.
vuml Volksuniversiteit Midden-Limburg.
Voor de avondcursussen: Bisschoppelijk College Broekhin Bob Boumanstraat 30 op dinsdag 04 september 2018 van 19.00 tot 21.00 uur. Voor de dagcursussen: MFC t Paradies Munsterstraat 61 op donderdag 13 september 2018 van 14.00 tot 16.00 uur. Alle nodige informatie over gewenste cursussen vindt u op deze website.
Cursussen Alliance Française Roermond. Cursussen Alliance Française Roermond.
IBAN bankrekening bijde AbnAmro NL66 ABNA 0451 7020 85 ten name van Alliance Française Roermond. Het volledige cursusgeld dient z.s.m. na inschrijving, maar uiterlijk 7 dagen vóór de aanvang van de cursus, dus uiterlijk 16 september 2018 te zijn voldaan.

Contacteer ons